Adoptă

Un pui de caine sau pisica este ca si un copil, nu-l cumperi ca pe o marfa lipsita de suflet, de pe etajera unui magazin sau din vitrina unui petshop. Un caine sau o pisica, este un copil, are suflet, emotii si sentimente, este venit pe lume sa ne iubeasca si sa ne respecte cu o singura conditie: sa-l iubim si sa-l respectam responsabil!

De noi a depins si depinde tot ceea ce se intampla in Romania zilelor noastre, de zecile de mii de caini aruncati pe strada, de caini comunitari, caini din adaposturi, caini abandonati pentru ca nu sunt ceea ce s-a dorit.

Din cauza nepasarii multora dintre noi se nasc pui ce au soarta pecetluita pe strada, in frig si ploaie, in vant si ger, in zapada, moarte prin infometare, inghetare, otravire, omorare etc. Din cauza nepasarii cu care aruncam banii pe puii de caine cumparati din targuri, de pe capota masinilor aflate pe marginea strazilor si din petshopuri, de la intermediari si particulari asa zisi “crescatori” si asa zise “canise”.

Salvează o viață! Adoptă!
Puteti vedea diferenta animalelor deja adoptate cum arata in prezen la noua lor familie, de la pui de cateva zile pana la cativa ani.

Publicată de Asociatia Dogs Center Resita pe Miercuri, 29 ianuarie 2014

Sharing is caring!