Adoptă un câine

Cățeii care au nevoie de o căsuță, unii din ei așteaptă de luni bune sa fie adoptati. Vă rugăm distribuiți cât mai mult și cât mai des acesta pagina! Sunati la nr de telefon din poze daca doriti sa aflati mai multe detalii, daca nu este trecut nr de telefon, contactati-ne. Doar împreună îi putem ajuta!

Salvează o viață! Adoptă!
Vezi mai multe informatii despre cresterea si ingrijirea cainilor aici

Un pui de caine este ca si un copil, nu-l cumperi ca pe o marfa lipsita de suflet, de pe etajera unui magazin sau din vitrina unui petshop.

Un caine este un copil, are suflet, emotii si sentimente, este venit pe lume sa ne iubeasca si sa ne respecte cu o singura conditie: sa-l iubim si sa-l respectam responsabil!

De noi a depins si depinde tot ceea ce se intampla in Romania zilelor noastre, de zecile de mii de caini aruncati pe strada, de caini comunitari, caini din adaposturi, caini abandonati pentru ca nu sunt ceea ce s-a dorit. Din cauza nepasarii multora dintre noi se nasc pui ce au soarta pecetluita pe strada, in frig si ploaie, in vant si ger, in zapada, moarte prin infometare, inghetare, otravire, omorare etc. Din cauza nepasarii cu care aruncam banii pe puii de caine cumparati din targuri, de pe capota masinilor aflate pe marginea strazilor si din petshopuri, de la intermediari si particulari asa zisi “crescatori” si asa zise “canise”.

În acest album puteți vedea cățeii care au nevoie de o căsuță, așteaptă de luni bune unii din ei. 🙁 Vă rugăm…

Posted by Asociatia Dogs Center Resita on Sunday, February 8, 2015

Sharing is caring!