Cumpara-Doneaza-Salveaza

Aceasta pagina, precum si grupul nostru de pe Facebook, este dedicata pentru a ajuta cat mai multe animale abandonate. Puteti dona obiecte, haine, absolut tot ce doriti pentru a ajuta aceste animale sa fie salvate. Unele produse vor fi la licitatie pentru o saptamana, altele la aprecierea dvs. Alte donatii mai pot fi si materiale de constructii pentru tarcuri, custi precum si hrana pentru animale, in special pentru puii de catei. Aici gasiti o parte din produsele ce le avem la vanzare. Daca doriti sa cumparati unul din produse sau sa donati alte produse, va rugam sa ne contactati. Daca doriti sa vedeti mai multe produs ce le avem la vanzare, va rugam intrati pe grupul de Facebook aici. Conturile unde puteti dona si achita ceea ce ati cumparat sunt urmatoarele:

DENUMIRE ENTITATE NONPROFIT: ASOCIATIA “DOGS CENTER RESITA”
CODUL DE IDENTIFICARE FISCALA AL ENTITATII NONPROFIT: 25661547
IBAN RON: RO30BTRLRONCRT0379819301
IBAN EURO: RO77BTRLEURCRT0379819301
PAYPAL: dogscenteresita@yahoo.com

Puteti comanda si in alte orase produsele donate, de pe site-ul www.stylistic.ro 
Toate comenzile vor fi redirectionate in contul asociatiei!

Click pe imagine sau: 1. Link catre magazinul online general: http://bit.ly/2UZRWA9 2. Link catre magazinul online categoria "Iubitori de animale": http://bit.ly/2V2zA1o Avem cadoul perfect pentru iubitorii de animale și nu numai! Pe link-urile de mai sus găsiți bijuterii personalizate din Argint 925. Prin achiziționarea lor, oferiți 10% Asociației Dogs Center Reșița. Vă rog folosiți doar link-urile de mai sus pentru a putea oferi asociației procentul din vânzări! Mulțumim!
La magazinele Rebel Fashion de la intim (Blvd-ul Republicii, nr. 4) si in Nera Shopping Center , etaj 2, puteți cumpăra căni personalizate cu animăluțe, modelele din imagine. Costul unei căni este de 15 lei, iar suma adunată va fi folosită pentru a cumpăra hrana și tratamente patrupedelor salvate de pe străzi.
La magazinul Rebel Fashion de la intim (Blvd-ul Republicii, nr. 4), puteți cumpăra Cutiuțe pictate manual (9 cm/5,5 cm), din lemn pentru bijuterii. Preț 20 lei.
La magazinul Rebel Fashion de la intim (Blvd-ul Republicii, nr. 4), puteți cumpăra Pictură manuală pe scoarță de copac. Diferite modele, nu depășesc 30-40cm lungime. Preț 35 lei, avem 5 bucăți.
La magazinul Rebel Fashion de la intim (Blvd-ul Republicii, nr. 4), puteți cumpăra Magneți Reșița - 7 lei.

Sharing is caring!