Directioneaza 3,5%

Directioneaza 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT!

Donează și Salvează în mod GRATUIT!
Ajutați-ne să putem trata si îngrijii cățeii din adăpost și să putem salva cățeii de pe străzi, completați formularul 230 astăzi ca să salvam suflete împreună, este gratis!!! La primăvară dorim să începem și campanii de sterilizări gratuite pentru minim 200 de animale!!! Donați 3,5% din impozitul pe venit ce îl oferiți oricum la stat!
În adapostul nostru încercăm să salvam cât mai multe animale de pe străzi, dar avem nevoie de atâtea lucruri: renovarea țarcurilor/custilor, hrană, vaccinuri, sterilizari, tratamente etc.
ATAT PERSOANELE FIZICE CAT SI PENSIONARII POT COMPLETA ACEST FROMULAR!
 
 
Cum puteți trimite formularul?

 Anul acesta va fi mult mai simplu și ușor să donați cei 3,5% din impozitul pe venit! Nu mai trebuie să vă deplasați la Finanțe cu formularele, completați formularul 230 pe acest site: 

redirectioneaza.ro/asociatia-dogs-center-resita

Selectați „Semnează formularul” și vă puteți semna direct virtual pe formular! Doar 3 pași simpli trebuie urmați, mai simplu de atât nu se poate!

Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse. 

Totusi daca sunteti din Resita, jud. Caras-Severin sau din apropiere si doriti sa completati formularul 230, il gasiti printat la magazinele Rebel Fashion in Nera Shopping Center, etaj 2, Bulevardul Republicii nr 4 (Intim) si Bulevardul Republicii nr 22 (Motto-Velo), iar noi il inregistram la Finante.

FORMULARUL DE PRINTAT AICI  

Dacă totuși doriți dvs să completați și să trimiteți direct la Finanțe formularul, doar prin semnatura electronică se mai poate, la ghișeu nu mai sunt acceptate. Online, prin serviciul Spațiul privat virtual: https://pfinternet.anaf.ro/my.policy
SAU online, semnat electronic cu certificatul digital calificat prin portalul:
https://decl.anaf.mfinante.gov.ro/my.policy
Dacă nu aveți ștampila electronică și totuși doriți să vă creați, găsiți aici mai multe informații:
https://static.anaf.ro/…/instruct…/Instructiuni_D200.htm 
Data limită până când se pot depune formularele este 25 Mai 2023. 

Mulțumim din suflet tuturor pentru ajutor! 

DENUMIRE ENTITATE NONPROFIT: ASOCIATIA DOGS CENTER
CODUL DE IDENTIFICARE FISCALA AL ENTITATII NONPROFIT: 25661547
CONT BANCAR (IBAN): RO30BTRLRONCRT0379819301

 

Directioneaza 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT!

DIRECTIONARE A 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT DATORAT STATULUI CATRE ASOCIAȚIA DOGS CENTER REȘIȚA
Aveți o afacere și vreți să susțineți programele de salvare a animalelor fără stăpân gratuit? În fiecare trimestru puteți redirecționa către DOGS CENTER REȘIȚA 20% din impozitul pe profit sau din impozitul pe venitul microintreprinderii datorat statului. Pentru asta este nevoie de completarea unui contract de sponsorizare inregistrat pana la sfarsitul anului.
Adresa de mail : dogscenteresita@yahoo.com

DESCARCA CONTRACTUL DE SPONSORIZARE AICI

Iată mai jos explicația pe larg și procedura de urmat:
1. „Dacă ești firmă, plătitoare de impozit pe profit, poți să direcționezi 20% din impozitul pe profit ce revine statului. În anul 2004 în Codul Fiscal a fost introdusă o facilitate de impozitare dar foarte puține societăți comerciale fac uz de această înlesnire.
Astfel potrivit Codului Fiscal art. 21. alin. 4 poți să scazi din impozitul pe profit datorat statului sumele aferente contractelor de sponsorizare. Legislația impune două condiții în acest sens: suma nu trebuie să depășească 0,5% din cifra de afaceri a firmei (0,75% începând cu 29.07.2019) și trebuie să se încadreze în limita de 20% din impozitul pe profit ce revine statului iar beneficiarul sponsorizării este înscris, la data incheierii contractului, în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale.

Procedura de sponsorizare:
Procedura în sine este una extrem de facilă, presupunând eforturi minime din partea societății comerciale. Astfel, în urma alegerii organizației noastre, se va încheia un contract de sponsorizare (cel din poza atașată). Sponsorizarea trebuie să fie înregistrată în contabilitate în anul pentru care se face plata impozitului. Contractul astfel încheiat constituie dovada actului de sponsorizare, iar în baza acestuia, societatea dvs va vira suma în contul Asociației Dogs Center Reșița. Suma ce urmează a fi donată este considerată cheltuiala nedeductibilă și se constituie ca un credit fiscal, scăzându-se din impozitul datorat.
În cazul în care sponsorizarea este mai mare decât impozitul datorat, aceasta poate să apeleze la creditul fiscal. Aceasta îi permite practic ca suma sponsorizării să fie acoperită de un credit fiscal disponibil pe o perioadă de șapte ani. Aceasta își poate deduce din impozitul pe profit viitor sponsorizările realizate în anii precedenți și acumulate în creditul fiscal.”

2.Dacă ești plătitor de impozit pe venit – microintreprindere și efectuezi sponsorizări, atunci scazi sumele aferente din impozitul pe veniturile microintreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microintreprinderilor datorat pentru trimestrul în care ai înregistrat cheltuiala respectivă. Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe veniturile microintreprinderilor datorat se raportează în trimestrele următoare pe o perioadă de 28 de trimestre consecutive. Baza înregistrării în contabilitate este tot contractul de sponsorizare făcut și plata aferentă acestuia, așa cum s-a menționat mai sus, în contul asociației noastre.

DESCARCA CONTRACTUL DE SPONSORIZARE AICI

Mulțumim pentru colaborare! Numai împreună putem salva viețile acestor suflete abandonate!