Donatii

Sunt mereu cazuri in care avem nevoie de sprijinul dvs pentru a trata animale bolnave, accidentate sau pentru a le steriliza inainte de a le ofei spre adoptie, mai ales de a le face vaccinarea la timp inainte de a nu se imbolnavi de cele mai comune si riscante boli precum parvoviriza si jigodia.

Mai sunt si cazuri de raie in care este nevoie de tratament pe termen lung ceea ce inseamna ca acele animale trebuie sa stea la noi pe o periada mai lunga de timp in care este nevoie de ingrijire, hrana si tratamente.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2048576798529970&type=3

Cu ajutorul vostru putem continua salvarea aceste suflete necuvantatoare, puteti dona oricat in contul asociatiei:

DENUMIRE ENTITATE NONPROFIT: ASOCIATIA DOGS CENTER
CODUL DE IDENTIFICARE FISCALA AL ENTITATII NONPROFIT: 25661547
REVOLUT: 0040722228122
IBAN RON: RO30BTRLRONCRT0379819301
IBAN EURO: RO77BTRLEURCRT0379819301
PAYPAL: dogscenteresita@yahoo.com

Te afli în alt oraș sau țară și dorești să ajuți cățeii din adăpost? Acum este mult mai ușor, comanzi hrana online și noi o primim direct la adăpost!
Intră pe site-ul https://www.paws-hope.com/asociatia-dogs-center-resita/ comandă ce dorești să oferi cățeilor din adăpost și la fiecare 60 de saci adunați, cățeii noștri vor primi paletul de hrană direct la adăpost! Costul transportului fiind gratuit! Completează datele tale, precum și adresa (oricum va ajunge la noi în adăpost, este doar politica site-ului). Plătiți direct online, ceea ce este mult mai sigur și transparent!
Donează și Salvează! Este ușor și rapid! Doar împreună putem avea grijă de cățeii abandonați!

 

în Piața Volantă din Luncă, Reșița, la Târgul de HANDMADE! Toate produsele vândute vor fi pentru Asociația Dogs Center să putem plăti datoriile la veterinar! 🐾❤️🐾 Mulțumim din suflet Loredana Anătăsoaie pentru ajutorul oferit! Produsele sunt unicate și perfecte pentru copii, bunici, zile onomastice, suveniruri, ustensile pentru bucătărie, etc.! @Polymer Art By Loredana
In fiecare sfarsit de saptamana voluntarii nostri sunt la Ocico pentru a vinde diverse obiecte si imbracaminte sa putem ajuta astfel animalele din adapost, pt achitarea datoriilor la veterinar sau a hranei. Puteti dona daca doriti obiecte casnice sau cadouri pentru a le vinde la randul nostru sa putem suporta cheltuielile din adapost!
Donati 20% din impozitul pe profit datorat statului asociatiei noastre! ESTE GRATUIT! Click pe poza!
Donati 3,5% din impozitul pe venit datorat statului asociatiei noastre! ESTE GRATUIT! Click pe poza!

Magazinele REBEL FASHION din Resita sunt magazinele pe care ne bazam intotdeauna! Aici puteti dona direct in cutia milei, este si chitantier la fiecare magazin, sunt produse special oferite de catre magazine spre vanzare care ajuta financiar asociatia prin vanzarea acestora. In plus gasiti si formularele 230 pentru redirectionarea impozitului pe venit si contractele de sponsorizare pentru cei 20% din impozitul pe profit. La aceste magazine lasam ceea ce dorim sa ajunga la cat mai multe persoane, avand 2 magazine in Govandari si Centrul Resitei, fiind accesibil. Magazinele REBEL FASHION sunt situate in Resita, Piata 1 Decembrie 1918 Nera Shopping Center, etaj 2 si Bulevardul Republicii, nr 4 (Intim)!

Atunci când comandați o pizza, veți găsi pe cutie unul din cățeii noștri ce așteaptă să fie adoptat! Cel mai favorit restaurant din Reșița, încă din copilărie, s-a alăturat să ne ajute cu adopțiile și donațiile! Dolce Vita Resita este unul din restaurantele preferate ale reșițenilor! Pizza, paste, salate, carne de porc, pui, vită și multe alte bunătăți! Găsiți un meniu complex, foarte gustos și sățios! 🍕🍝🍛🥗🍲🥘🍳🍔🍟🍱🍣🍨🥧☕️🍷🍺 Mulțumim din suflet pentru susținere și ajutor! 🐾❤️🐾
Mulțumim din suflet firmei Sah Mat Agasi din Reșița pentru o cutie plină de unelte, de care avem nevoie la adăpost și gălețile pentru apa cățeilor!
Mulțumim din suflet doamnei Erna și personalului firmei SC CC CRISTCO SRL pentru cuștile construite cățeilor! Cum avem peste 50 de căței, au nevoie și de cuști umplute cu paie unde să se adăpostească!
Mulțumim dn-lui Tibi Rozsa și angajaților pentru cuștile construite cățeilor! Acum cățeii vor avea un loc călduros unde să doarmă! Mulțumim dn-ul Gerhard Chwoika pentru susținere!

Achizitionare Ambulanta/Purchase of Ambulance/Kauf eines Krankenwagens

Pentru a stopa abandonul, singura solutie este sterilizarea iar pentru a steriliza cat mai multe animale, este nevoie sa fim prezenti in fiecare cartier, localitate, comuna, sat unde oamnii nu au posibilitatea sa se deplaseze si nu au posibilitatea financiara. Chiar daca am oferit spre adoptie peste 1600 de animale,  nu se vede nici o diferenta pe strazi, din cauza puilor abandonati si fara control asupra numarului lor.

STERLIZAREA cainilor este o necesitate, este dovada unei societati responsabile, educate, care isi iubeste si-si respecta cainele, cel mai fidel prieten necuvintator, lasandu-l sa se bucure de viata fara ca ea, societatea, sa-si satisfaca propriile nevoi de procreere prin puii adusi pe lume fara discernamant. Aducerea pe lume a puilor de caine cu sau fara stapin si aici ne referim, cu durere, mai ales la femelele din rasa comuna, asa zisele comunitare sau maidaneze, la femelele din curtile oamenilor care fata si puii sunt aruncati in saci la marginea drumului, in gunoi sau pe cimp sau sunt lasati sa faca ochi si apoi sunt abandonati in voia sortii, sa moara de frig, foame, otraviti, batuti; la femelele chinuite si obligate sa fete la fiecare fatare fara sa aiba parte de ingrijire medicala sau vreun fel de consultatie in acest sens, din fabricile de caini care NU SUNT ALE CRESCATORILOR – MEMBRI AI ASOCIATIEI CHINOLOGICE ROMANE (AChR).

English:
Purchase of ambulance
To stop the abandonment, the only solution is sterilization, and to sterilize as many animals as possible, we need to be present in every neighborhood, locality, commune, village  where people can not travel and have no financial means.
STERLIZATION of dogs is a necessity, it is the proof of a responsible, educated society that loves and respects its dog, the most loyal friend, leaving him to enjoy life without bringing puppies into the world. Bringing dog pups to the world, of dogs with or without a master, and here we refer, with pain, especially to the females of the common race, so-called communitarian or maidanese; females tortured and forced, from the breeders who are NOT MEMBERS OF THE ROMANIAN  CHINOLOGICAL ASSOCIATION (AChR).

Deutsch:
Kauf eines Krankenwagens
Um das Aufgeben zu stoppen, ist die einzige Lösung die Sterilisation. Um so viele Tiere wie möglich zu sterilisieren, müssen wir in jeder Nachbarschaft, in jedem Ort, in jeder Gemeinde, in jedem Dorf präsent sein, in dem die Menschen nicht reisen können, und über keine finanziellen Mittel verfügen.
Die STERLISIERUNG von Hunden ist eine Notwendigkeit, es ist der Beweis für eine verantwortungsbewusste, gebildete Gesellschaft, die ihren Hund, den treuesten Freund, liebt und respektiert, so dass er das Leben genießen kann, ohne Welpen in die Welt zu bringen. Hundewelpen auf die Welt zu bringen, von Hunden mit oder ohne Meister, und hier beziehen wir uns mit Schmerzen besonders auf die Weibchen der gemeinen Rasse, die sogenannten Kommunitarier oder Maidanese; Weibchen, die von den Züchtern gefoltert und gezwungen wurden, die NICHT MITGLIEDER der rumänischen chinologischen Gesellschaft (AChR) sind.

Posted by Asociatia Dogs Center Resita on Monday, June 11, 2018