Proiecte

Perfecțiunea are un nume, este Sorina Hanno Nofkin! Atunci când ne-am apucat de conceperea revistei, Sorina a fost cea care a dorit să ne ajute pentru design, aranjarea în pagină, creativitate și fiecare detaliu pentru a arăta cât mai bine, noi am venit cu textul și câteva poze. Considerăm o revistă perfectă și complexă, iar începând din Ianuarie 2023 vom avea cu ce să ne mândrim! O revistă ce conține cam tot ce este necesar pentru a vă informa despre noi, despre sterilizare, despre creșterea animalelor de companie începând din prima zi, despre voluntariat, adopția la distanță, cazările temporare atât de necesare și cum puteți ajuta de la distanță! În plus, veți regăsi în revistă informații utile, cum să apelați la poliția animalelor pentru cruzimea față de animale și cum puteți dona în mod gratuit! Multe informații găsiți și despre cât de benefic, atât mental, cât și fizic este să aveți un animal de companie, precum și cât de necesară este educarea elevilor în domeniul protecției animalelor! Pe lângă toate aceste informații atât de utile și necesare, veți găsi și o diplomă ce o meritați din plin fiecare dintre voi, veți învăța să desenați un cățel și o pisicuță, veți citi o povestioară despre viața puilor abandonați, prin ce sunt nevoiți să treacă în fiecare zi! Sunt multe informații ce merită citite și păstrate! Dacă deja doriți să o aveți, ne puteți scrie un mesaj să o rezervăm! Vă vom anunța când primele sute de exemplare vor fi printate! Sperăm să găsim această revistă în casele tuturor celor care iubesc animalele și doresc să le protejeze! Mulțumim din suflet Sorina Hanno Nofkin pentru toată răbdarea, timpul și creativitatea oferită! Suntem mândri că te-am întâlnit, voluntara noastră de la distantă 🤗, îți suntem recunoscători și ne înclinăm! 🐾❤️🐾
Aho, aho, copii și frați, 👨‍👩‍👧‍👦 Stați puțin și nu mânați 🚦 Cu noi în centrul Reșiței să vă alăturați! 🏰 Bobițe la căței să donați, 🍵🍴 De Moș Crăciun sunteți chemați, 🎅 Cadouri să înhățați! 🎁 Că ați fost cuminți și adorați, 😇 Știm că doriți să ajutați! 🆘️ Produse handmade să cumpărați, 🪙🪢 Cu Moș Crăciun să vă pozați, Și un cățel să adoptați! 🐶🏡 Vă promitem că în suflet veți fi mai bogați 💝 Și bunătate arătați!
Mulțumim Asociatia Nevo Parudimos și Fundația Comunitară Banatul Montan pentru invitație și apreciere! Mulțumim voluntarilor asociației, doar cu ajutorul vostru munca noastră poate continua în fiecare an!

Din miile de asociații din țară, suntem în topul celor cu multe aprecieri și cu rezultate deosebite! Mulțumim tuturor pentru încredere, rezultatele se pot vedea! Mulțumim Șoimii Animalelor pentru susținere și parteneriat!