Acasa

SALVEAZA O VIATA! ADOPTA!

Daca iubesti animalele si crezi ca le poti oferi conditii decente de viata, adopta un caine sau o pisica. Poti afla mai multe luand legatura cu noi. Salveaza o viata!
Adopta!

DONEAZA SI SALVEAZA!

Crearea adapostului, ingrijirile medicale, sterilizarile, hrana si tot ce au ei nevoie costa lunar sume mari de bani. Orice ajutor, oricat de mic, este bine venit. Doneaza si salveaza!

DONEAZA PANA LA 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Completeaza Declaratia 230, pentru a redirectiona o parte din impozitul pe venit sau directioneaza 20% din impozitul pe profit al firmei. O metoda gratuita de a ajuta animalele!

VOLUNTARIAT SI ADOPTIA LA DISTANTA

Activitatea Asociatiei „Dogs Center Resita” se bazeaza exclusiv pe Voluntariat, chiar daca nu ai experienta. Alatura-te echipa noastra si salveaza suflete! Fii schimbarea care vrei sa o vezi in jur!

Avem o propunere pentru toți iubitorii de animale: când găsiți un câine și nu aveți posibilitatea să-l salvați (doar o poză nu înseamnă salvarea lui), noi vă oferim terenul unde este situat adăpostul, iar voi îi oferiți condițiile necesare, adică îi construiți un țarc, o cușcă, îl hrăniți, curățați după el zilnic și îl duceți la veterinar. Noi vom acoperi costurile hranei și a veterinarului. Măcar munca fizică zilnică să o faceți voi, dacă chiar vă pasă de acel câine să nu-l mai vedeți pe stradă! Mai mult de atât noi nu mai putem face față, din păcate nu avem suficienți voluntari să se ocupe de toți câinii zilnic! Veți semna un contract cu asociația și vă veți implica zilnic în salvarea câinilor! Așa dovediți că vă pasă și că iubiți animalele! Și noi avem serviciu, avem examene, avem copiii, avem familie, câini acasă etc., deci nu există scuze dacă vă doriți cu adevărat să salvați, o oră pe zi vă puteți dedica animalelor abandonate, nu doar 5 minute pentru o poză!
0
caini si pisici adoptati
0
caini si pisici sterilizati
0
animale salvate din accidente si boli